Belgijanci ne žele da im se ponovi Vels, Meksikanci strepe od Nejmarove glume

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgijanci ne žele da im se ponovi Vels, Meksikanci strepe od Nejmarove glume

Osmina finala SP ulazi u završnu fazu, preostalo je još četiri mesta u drugoj rundi nokaut faze šampionata, od kojih će dva zauzeti Brazil ili Meksiko (16.00), odnosno Belgija ili Japan (20.00) Prva runda nokaut faze Svetskog prvenstva u Rusiji ulazi u završnu fazu. U četvrtfinalu preostalo je još četiri mesta, a dva učesnika biće poznata posle današnjih okršaja u kojim se sastaju Brazil – Meskiko >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << (16.00) i Belgija – Japan (20.00). Meksikanci pred duel s petostrukim prvakom sveta strepe od najboljeg igrača “karioka” Nejmara, ali ne zbog njegovih fudbalskih, već glumačkih veština. - Hteo bih samo da upozorim sudije da ne nasedaju na Nejmarovu glumu, jer on odlično zna da padne, i onda traži faul – rekao je kapiten Meksika Andres Guardado. Duel u Samari biće peti međusobni Brazila i Meksika na Mundijalima, a “sombrerosi” dosad nisu uspeli da zatresu mrežu favorizovanog rivala, koji je u prethodna četiri meča Meksikancima dao 11 golova. Belgijanci, za razliku od Meksika, pred duel osmine finala protiv Japana gledaju više u svoje dvorište. Azaru i ekipi je još uvek u sećanju bolna eliminacija s prvenstva Evrope 2016. godine, kada je Vels u četvrtfinalu slavio 3:1. - Svi su nas tada videli već u sledećem kolu, a mi smo posle utakmice morali da pakujemo kofere. To nas je opametilo, i nema šanse da sada potcenimo Japance – kazao je napadač Belgije Dris Mertens. Podsetimo, mesto u četvrtfinalu Mundijala već su obezbedili Urugvaj, Francuska, Rusija i Hrvatska, a najzanimljivije detalje s dva današnja meča pratite uživo na sajtu “Novosti”.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UŽIVO: Nejmar i Firmino srušili Meksiko, Belgijanci ne žele da im se ponovi Vels

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2018

Brazilci nisu dozvolili novo iznenađenje, golovima Nejmara i Firmina su prošli u četvrtfinale. Od 20 časova igraju Belgija i Japan Prva runda nokaut faze Svetskog prvenstva u Rusiji ulazi u završnu fazu. Prvi je plasman u četvrtfinale 19. dana Mundijala ostvario Brazil....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.