Promptno modernizirati policiju, poručio Bećirović nakon ubistava u Gradačcu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Avg.2023, 13:02

'Promptno modernizirati policiju', poručio Bećirović nakon ubistava u Gradačcu

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović izjavio je u nedjelju, 13. augusta, da zločin u Gradačcu, u kome su ubijene tri osobe, predstavlja opomenu da BiH trebaju institucionalna i dugoročna rješenja kojima će se prevenirati nasilje. Trodnevna žalost proglašena je 12. augusta u Gradačcu, nakon što je dan ranije u ovom gradu na sjeveru BiH Nermin Sulejmanović počinio trostruko ubistvo i ranio tri osobe. Sulejmanović je 11. augusta ubio suprugu koja ga je nekoliko dana ranije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

‘Promptno modernizovati policiju’, poručio Bećirović nakon ubistava u Gradačcu

Izvor: Danas, 13.Avg.2023

Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović izjavio je u nedelju, 13. augusta, da zločin u Gradačcu, u kome su ubijene tri osobe, predstavlja opomenu da BiH trebaju institucionalna i dugoročna rešenja kojima će se prevenirati nasilje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.