Be-se-že vakcine najzad u prokupačkom porodilištu

Izvor: Glas javnosti, 12.Okt.2012, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Be-se-že vakcine najzad u prokupačkom porodilištu

PROKUPLJE - Prvih 160 doza BSG vakcina protiv tuberkuloze, koje su nabavljene posle nestašice više od tri meseca, stiglo je u prokupačko porodilište, rekla je portparol te zdravstvene ustanove Jelena Pantović.

Pantovićeva je kazala da je Republički fond za zdravstveno osiguranje potpisao ugovor sa Zdravstvenim centrom za nabavku vakcina, pa je 160 doza istih isporučeno Prokupačkom porodilištu, jedinom na područiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << celog Topličkog okruga.

"Bebe koje nisu do sada vakcinisane, ovih dana će primiti dugoočekivanu vakcinu protiv tuberkuloze", kazala je Pantovićeva.

Ona je navela da će se vakcinacija obavljati svakodnevno, po prethodno utvrđenom rasporedu, a prokupački Zdravstveni centar ''Dr Aleksa Savić'' će već od danas slati roditeljima pozive i zakazivati termin za vakcinaciju dece.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Be-se-že vakcine najzad u prokupačkom porodilištu

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Okt.2012

PROKUPLjE - Prvih 160 doza BSG vakcina protiv tuberkuloze, koje su nabavljene posle nestašice više od tri meseca, stiglo je u prokupačko porodilište, rekla je Tanjugu portparol te zdravstvene ustanove Jelena Pantović.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.