Amerika i nestali: Devojčica kojoj se gubi trag 2019. godine pronađena živa u tajnoj prostoriji

Izvor: B92, 16.Feb.2022, 18:35

Amerika i nestali: Devojčica kojoj se gubi trag 2019. godine pronađena živa u tajnoj prostoriji

Policija je optužila troje zbog nestanka Pejsli Šaltis u gradiću Sodžerti u državi Njujork.

Devojčica nestala 2019. godine pronađena je živa u tajnoj sobi ispod stepeništa u kući njenog dede u američkoj državi Njujork.

Pejsli Šaltis, danas šestogodišnjakinja, pronađena je posle celodnevnog pretresa kuće i dobrog je zdravstvenog stanja, saopštila je policija.

Devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je predata zakonskim starateljima koji brinu i o njenoj starijoj sestri.

Njeni roditelji, koji su ranije izgubili starateljstvo nad devojčicama, optuženi su za ugrožavanje života deteta i mešanje u rad socijalnih službi.

Nestanak Pejsli prijavljen je u julu 2019, u oblasti Tioga, u državi Njujork.

Tada je imala četiri godine i vlasti su sumnjičile njene biološke roditelje, Kimberli Kuper i Kirka Šaltisa mlađeg, za otmicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.