Ako moraju da biraju, više građana Srbije je za EU nego za Rusiju

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2017, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ako moraju da biraju, više građana Srbije je za EU nego za Rusiju"

Ako bi morali da biraju, više građana Srbije opredelilo bi se za Evropsku uniju, nego za Rusiju, pokazalo je najnovije istraživanje javnog mnjenja agencije Faktor plus.

Prema tom istraživanju, u koje je Tanjug imao uvid, 30 odsto anketiranih opredelilo se za Evropsku uniju, odgovarajući na pitanje koji bi bio njihov izbor ako bi se pred Srbiju postavila dilema - EU ili Rusija.

Za Rusiju se izjasnilo 28 odsto anketiranih, 26 odsto je odgovorilo da ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zna, odnosno da nema stav o tome, dok je 16 odsto reklo da se ne bi izjasnilo ni za jedan od ponuđenih odgovora.

Sve rezultate istraživanja agencija Faktor plus će sutra predstaviti javnosti.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.