Više građana Srbije za EU nego za Rusiju

Izvor: Mondo, 06.Jul.2017, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Više građana Srbije za EU nego za Rusiju"

Ako bi morali da biraju, više građana Srbije opredelilo bi se za Evropsku uniju, nego za Rusiju, pokazalo je najnovije istraživanje javnog mnjenja agencije Faktor plus.

Foto: YouTube/screenshot

Prema tom istraživanju, u koje je Tanjug imao uvid, 30 odsto anketiranih opredelilo se za Evropsku uniju, odgovarajući na pitanje koji bi bio njihov izbor ako bi se pred Srbiju postavila dilema - EU >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ili Rusija.

Za Rusiju se izjasnilo 28 odsto anketiranih, 26 odsto je odgovorilo da ne zna, odnosno da nema stav o tome, dok je 16 odsto reklo da se ne bi izjasnilo ni za jedan od ponuđenih odgovora.

Sve rezultate istraživanja agencija Faktor plus će sutra predstaviti javnosti.

Drama oko izjave Brnabić - Rusi dobili transkript

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ako moraju da biraju, više građana Srbije je za EU nego za Rusiju"

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2017

Ako bi morali da biraju, više građana Srbije opredelilo bi se za Evropsku uniju, nego za Rusiju, pokazalo je najnovije istraživanje javnog mnjenja agencije Faktor plus...Prema tom istraživanju, u koje je Tanjug imao uvid, 30 odsto anketiranih opredelilo se za Evropsku uniju, odgovarajući na pitanje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.