AVION KOJI SE SRUŠIO PRELETEO IZNAD CRNE GORE I HRVATSKE: Kad je prošao Grčku, nestao bez traga! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AVION KOJI SE SRUŠIO PRELETEO IZNAD CRNE GORE I HRVATSKE: Kad je prošao Grčku, nestao bez traga! (VIDEO)

Zvaničnici egipatske avijacije saopštili su danas da se srušio avion Idžiptera sa 66 putnika i članova posade koji je leteo na liniji Pariz-Kairo. Mornarica, obalska straža i vazduhoplovne snage Egipta i Grčke pokrenule su potragu za avionom kompanije Idžipter, koji je nestao iznad Mediteranskog mora.

Na snimku je prikazana putanja letelice MS804 pre nego što joj se gubi trag iznad Mediterana.

Avion >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je preleteo Istočnu Francusku, Švajcarsku i Italijanske Alpe, a zatim nastavlja južno preko Jadranskog mora i prelazi Albaniju i Grčku na putu ka Mediteranu.

Da podsetimo, za avionom se traga u oblasti 280 kilometara severno od egipatske obale u Mediteranu. Grčke oružane snage su angažovale dva aviona aviona "C-130" i fregatu, dok su i helikopteri u pripravnosti u slučaju moguće akcije spasavanja.

Informacije o tome da li je avion egipatske aviokompanije Idžipter sa 66 putnika i članova posade, koji je nestao noćas sa radara iznad Mediterana, prethodno poslao poziv u pomoć, još uvek su kontradiktorne.

Pogledajte video:

Pročitajte još:

(Telegraf.rs/ Tanjug/ Izvor. mirror.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKO SE ONDA SRUŠIO? Avion koji je pao u Sredozemno more je jedan od NAJBEZBEDNIJIH na svetu!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2016

Model aviona Idžiptera Erbas A320 koji se srušio dok je leteo iznad Mediterana, jedan je od aviona koji su najčešće u upotrebi danas u svetu...Kompanija Erbas je svoje saopštenje o incidentu objavio na svojoj Fejsbuk stranici. U saopštenju se nalazi podatak da je avion A320 koji je nestao sa...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.