Jel to namešteno: Rade otkrio pobednika “Velikog brata”? (video)

Izvor: Scandal.rs, 10.Nov.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jel to namešteno: Rade otkrio pobednika “Velikog brata”? (video)

Rade Vasić pokrenuo je lavinu komentara na društvenim mrežama kada je, u razgovoru s Mirjanom, otkrio detalj koji je fanove “Velikog brata” naveo da se zapitaju da li je ovo takmičenje namešteno.

“Nemoj praviti probleme, da nam ne skidaju novac. Ja taj novac i onako neću dobiti, to će Giba dobiti. Moraš se Gibi obratiti. Jer, tako je dogovoreno, da Giba pobedi“, rekao je tata Vasić kontroverznoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Miri.

Ova njegova izjava pokrenula je raspravu da društvenim mrežama – da li je Rade pričao o dogovoru porodice Vasić ili o dogovoru s produkcijom.

Podsetimo, zbog Mirjaninog miniranja nedeljnog zadatka Veliki Brat je ukućane već kaznio sa 1.000 evra.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Jel to namešteno? Rade otkrio pobednika “Velikog brata”? (video)

Izvor: Svet, 10.Nov.2015

Rade Vasić pokrenuo je lavinu komentara na društvenim mrežama kada je, u razgovoru s Mirjanom, otkrio detalj koji je fanove “Velikog brata” naveo da se zapitaju da li je ovo takmičenje namešteno.. “Nemoj praviti probleme, da nam ne skidaju novac. Ja taj novac i onako neću dobiti, to će Giba...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.