Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2023, 08:28

Zvanični Peking poručuje da je stabilizacija kinesko-američkih odnosa imperativ

Kineski ministar spoljnih poslova Cin Gang izjavio je tokom današnjeg sastanka sa ambasadorom SAD u Kini Nikolasom Bernsom, da je stabilizovanje kinesko-američkih odnosa imperativ posle niza "teških reči i poteza" na relaciji Peking-Vašington, koji su doveli do novog zahlađenja između dve zemlje.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kina poručila Americi: Duboko razmisliti...

Izvor: B92, 08.Maj.2023

Kineski ministar spoljnih poslova Ćin Gang poručio je američkom ambasadoru u toj zemlji da su SAD odgovorane za pogoršanje odnosa sa Kinom...On je dodao da američki zvaničnici moraju ''duboko o tome razmisliti'' pre nego što se odnosi vrate na pravi kolosek...''Američka strana bi trebalo da se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.