Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Washington post: Tramp frustriran Tilersonom; Bijela kuća negira

VAŠINGTON - Američki državni sekretar Reks Tilerson i dalje je "čovjek od povjerenja i veoma cijenjen" član tima predsjednika Donalda Trampa.

Svi drugi navodi su lažni, izjavio je neimenovani predstavnik Bijele kuće.

"Sekretar Tilerson i dalje je čovjek od povjerenja i veoma cijenjen član predsjedničkog kabineta i tima za nacionalnu bezbjednost. Glasine koje tvrde suprotno su lažne. Radujemo se što će sekretar nastaviti da doprinosi Trampovoj administraciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i američkoj spoljnoj politici još dugo", rekao je predstavnik Bijele kuće agenciji Tass.

Washington post ranije je objavio priču da je predsjednik Tramp sve više frustriran radom Reksa Tilersona, koji se sukobio sa predsjednikom o pitanju broja američkih trupa u Avganistanu, kao i o politici prema Kataru i Kubi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.