Vašington post: Tramp frustriran Tilersonom; Bela kuća: Ne

Izvor: B92, 03.Sep.2017, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vašington post: Tramp frustriran Tilersonom; Bela kuća: Ne

Američki državni sekretar Reks Tilerson i dalje je "čovek od poverenja i veoma cenjen" član tima predsednika Donalda Trampa.

Svi drugi navodi su lažni, izjavio je neimenovani predstavnik Bele kuće.

"Sekretar Tilerson i dalje je čovek od poverenja i veoma cenjen član predsewdničkog kabineta i tima za nacionalnu bezbednbost. Glasine koj4e tvrde suprotno su lažne. Radujemo se što će sekretar nastaviti da doprinosi Trampovoj administraciji i američkoj spoljnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << politici još dugo", rekao je predstavnik Bele kuće agenciji Tass.

Vašington post ranije je objavio priču da je predsednik Tramp sve više frustriran radom Reksa Tilersona, koji se sukobio sa predsednikom o pitanju broja američkih trupa u Avganistanu, kao i o politici prema Kataru i Kubi.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Washington post: Tramp frustriran Tilersonom; Bijela kuća negira

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2017

VAŠINGTON - Američki državni sekretar Reks Tilerson i dalje je "čovjek od povjerenja i veoma cijenjen" član tima predsjednika Donalda Trampa...Svi drugi navodi su lažni, izjavio je neimenovani predstavnik Bijele kuće..."Sekretar Tilerson i dalje je čovjek od povjerenja i veoma cijenjen član...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.