Vučić sa delegacijom Atlantskog saveta

Izvor: BKTV News, 01.Feb.2017, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa delegacijom Atlantskog saveta

Premijer Vučić je delegaciji iz Vašingtona ukazao na političko-bezbednosnu situaciju na Zapadnom Balkanu.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas delegaciju Atlantskog saveta iz Vašingtona, koju predvodi izvršni potpredsednik Dejmon Vilson.

Premijer Vučić je delegaciji, koja u Beogradu boravi u okviru studijske posete regionu, ukazao na političko-bezbednosnu situaciju na Zapadnom Balkanu i istakao čvrsto opredeljenje Vlade Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da svojim radom doprinosi regionalnoj stabilnosti i razvoju.

On je zahvalio Sjedinjenim Američkim Državama na dosadašnjoj podršci ekonomskim reformama i evointegracijama Srbije, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Srpski premijer je izrazio uverenje da će unapređenje bilateralnih odnosa biti nastavljeno i kroz uspešnu saradnju sa novom američkom administracijom. Posebno je istakao nadu da će se povećati ekonomska saradnja i da će američke kompanije, s obzirom na dobre ekonomske pokazatelje srpske privrede, pokazati još veće interesovanje za ulaganje u Srbiji.

Delegacija Atlantskog saveta iz Vašingtona, koju čine predstavnici i republikanaca i demokrata, zahvalila je premijeru Vučiću na naporima koje ulaže u očuvanje i unapređenje regionalne stabilnosti.

Na sastanku je učestvovao i ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.