Voriorsi ne staju, tripl-dabl Batuma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2016, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voriorsi ne staju, "tripl-dabl" Batuma

Košarkaši Golden Stejta pobedili su rano jutros Vašington 102:94 u nastavku NBA lige i dodatno se približili najboljem skoru ikada na kraju regularnog dela sezone.

Aktuelnom šampionu potrebno je šest trijumfa iz osam mečeva kako bi nadmašio Čikago Majkla Džordana iz 1996. godine.

Voriorse je do 67. pobede u sezoni predvodio Stef Kari sa 26 poena, Klej Tompson dodao je 16, odličan je bio Drejmond Grin sa 15 poena, 16 skokova i devet asistencija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dok je kod Vašingtona najbolji bio Bredli Bil sa 17.

Veliki preokret napravio je Hjuston u Klivlendu, pošto je uspeo da nadoknadi 20 poena minusa i slavi 106:100.

Kavalirsi bez Lebrona Džejmsa nisu isti tim, što se još jednom pokazalo jer su doživeli 13. poraz od ukupno 17 mečeva bez najboljeg košarkaša.

Najzaslužniji za trijumf Hjustona bio je Džejms Harden sa 27 koševa, Majkl Bizli ubacio je 17, dok se kod domaćeg tima bolji od ostalih bio Kajri Irving sa 31.

U sinoćnjim mečevima vredi istaći sjajnu partiju i "tripl-dabl" učinak Nikolasa Batuma (19 poena, 12 skokova, 12 asistencija) u trijumfu svog Šarlota nad Filadelfijom 100:85, kao i koš Džimija Batlera tri sekunde pre kraja za pobedu Čikaga protiv Indijane 98:96.

Ostali rezultati:

Orlando - Bruklin 139:105

Detroit - Oklahoma Siti 82:88
Pogledaj vesti o: Vašington,   NBA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NBA: Da li će "ratnici" srušiti Džordana?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2016

Košarkaši Golden stejta su pobedili Vašington rezultatom 102:94 i dodatno se približili najboljem skoru ikada na kraju regularnog dela sezone...Aktuelnom šampionu je potrebno šest trijumfa iz osam utakmica kako bi nadmašio Čikago Majkla Džordana iz 1996. godine...Voriorse je do 67. pobede u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.