Vašington post podržao Hilari Klinton

Izvor: B92, 13.Okt.2016, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vašington post" podržao Hilari Klinton

Američki list "Vašington post" izrazio je podršku kandidaturi Hilari Klinton za predsednika SAD. "Hilari Klinton ima potencijal da bude odličan predsednik SAD i mi je podržavamo bez zadrške", navodi se u tekstu kojeg je objavio "Vašington post", dodajući: "Ne, mi ne izražavamo podršku gospođi Klinton jednostavno zato što je njen glavni rival užasan".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Vašington Post" podržao kandidaturu Hilari Klinton

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Okt.2016

Američki list "Vašington Post" izrazio je danas podršku kandidaturi Hilari Klinton za predsednika SAD, objasnivši da su razlozi za to u jednakoj meri njena kompetentnost i alarmantno priviđenje mogućnosti da predsednik postane Donald Tramp..."Hilari Klinton ima potencijal da bude odličan predsednik...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.