Vašington pobedio Denver, Filadelfija bolja od Dalasa

Izvor: Beta, 26.Feb.2021, 09:27

Vašington pobedio Denver, Filadelfija bolja od Dalasa

Košarkaši Vašingtona pobedili su prošle noći u gostima ekipu Denvera sa 112:110, a pobede u NBA ligi upisali su i Filadelfija, Bruklin i Njujork.Vašington je do pobede vodio Bredli Bil sa 33 poena, Rui Hašimura je dodao 20, dok je Rasel Vestbruk postigao 16 poena, uz deset skokova i isto toliko asistencija.U redovima Nagetsa najefikasniji je bio Džamal Marej sa 34 poena, dok je Nikola Jokić za 38 minuta na terenu upisao 24 poena, 11 skokova i tri asistencije. Fakundo Kampaco je mogao da bude heroj Denvera, ali je promašio trojku za pobedu uz zvuk sirene.Denver sada ima 17 pobeda i 15 poraza, dok Vašington ima skor 12/18.Košarkaši Filadelfije pobedili su na svom terenu Dalas sa 111:97.Najbolji u redovima pobedničkog tima bili su Džoel Embid sa 23 poena i devet skokova i Ben Simons i Set Kari sa po 15 ubačenih poena. U ekipi Dalasa, Luka Dončić je postigao 19 poena, Džoš Ričardson 13, a Tim Hardavej Džunior 12 poena. Srpski centar Boban Marjanović na terenu je proveo 17 minuta i za to vreme je upisao sedam poena i 12 skokova. Filadelfija je prva na Istoku sa 22 pobede i 11 poraza, dok je Dalas deseti na Zapadu sa skorom ...
Pogledaj vesti o: Vašington,   NBA,   Nju Jork

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DONČIĆ ODLIČAN, MARJANOVIĆ SOLIDAN U PORAZU DALASA: Pobede Filadelfije, Bruklina i Njujorka!

Izvor: Kurir, 26.Feb.2021

Košarkaši Vašingtona pobedili su prošle noći u gostima ekipu Denvera sa 112:110, a pobede u NBA ligi upisali su i Filadelfija, Bruklin i Njujork.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.