Vašington pere ruke: Imali smo uvid u amandmane Crne Gore o Srebrenici, ali ne posredujemo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2024, 11:55

Vašington "pere ruke": Imali smo uvid u amandmane Crne Gore o Srebrenici, ali ne posredujemo

Stejt department demantovao je da Sjedinjene Države posreduju u predaji dva amandmana Vlade Crne Gore na tekst rezolucije o Srebrenici, što je 5. maja objavio portal Radio-televizije (RTCG) Crne Gore.
Iz Stejt departmenta je za Radio Slobodnu Evropu rečeno da su imali uvid, ali ne posreduju u vezi sa amandmanima Crne Gore na rezoluciju o Srebrenici.
"Stejt department je video nezvanični draft predloženih izmena Crne Gore, ali mi ne posredujemo u njima. Nemačka i Ruanda su predlagači rezolucije i mogu da odgovore na dalja pitanja u vezi sa njenim statusom", saopštio je danas za RSE portparol Stejt departmenta.
Pozivajući se na nezvanične izvore iz Vlade, portal RTCG objavio je 5. maja da će Sjedinjene...
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ambasada SAD: Stejt department video nezvanični nacrt predloženih izmena Rezolucije o Srebrenici

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Maj.2024

Stejt department je imao uvid u nezvanični nacrt predloženih amandmana Crne Gore na Nacrt rezolucije o Srebrenici, ali ne posreduje u njima, saopštila je američka ambasada u Podgorici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.