Vašington: Dačić kod Trampa na Molitvenom doručku

Izvor: BKTV News, 08.Feb.2018, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vašington: Dačić kod Trampa na Molitvenom doručku

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić danas boravi u poseti Vašingtonu gde učestvuje na Nacionalnom molitvenom doručku. 

Dačić učestvuje na Molitvenom doručku na poziv organizacionog odbora.

Ova manifestacija se organizuje 66. put u hotelu “Vašington Hilton” uz prisustvo velikog broja visokih zvanica iz SAD-a i sveta, saopštilo je Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << spoljnih poslova Srbije.

Šef srpske diplomatije susreo se sa zvaničnicima američke administracije, među kojima je i kongresmen iz Alabame Robert Aderholt, predstavnik Republikanske partije i jedan od osnivača Nacionalnog molitvenog doručka.

Dvojica zvaničnika potvrdila su dobre bilateralne odnose i dogovorila dalje unapređenje saradnje u oblastima od zajedničkog interesa, navodi se u saopštenju.

FOTO: AP Photo/Evan Vucci

Tokom boravka u Vašingtonu ministar Dačić imaće odvojene susrete sa državnim sekretarom SAD-a Reksom Tilersonom, kao i sa pomoćnikom državnog sekretara SAD-a za Evropu i Evroaziju Vesom Mičelom.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Molitveni doručak kod Trampa, sa kim se sastao Dačić

Izvor: B92, 08.Feb.2018

Vašington -- Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić učestvuje na Nacionalnom molitvenom doručku u Vašingtonu, saopšteno je iz MSP...Kako se navodi šef srpske diplomatije se susreo sa zvaničnicima američke administracije, među kojima je i kongresmen iz Alabame...

Nastavak na B92...

Dačić u Vašingtonu razgovarao s kongresmenima Anderholtom i Bilirakisom

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2018

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić učestvuje danas na Nacionalnom molitvenom doručku u Vašingtonu, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije...Kako se navodi šef srpske diplomatije se susreo sa zvaničnicima američke administracije, među kojima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.