VEČNO SMO ZAHVALNI AMERIČKIM SNAGA! Kurti pokušava da se dodvori Vašingtonu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 15:37

VEČNO SMO ZAHVALNI AMERIČKIM SNAGA! Kurti pokušava da se dodvori Vašingtonu?

Sramna izjava lažnog premijera.

Premijer Aljbin Kurti je povodom američkog praznika Dana sećanja poručio da je Kosovo večno zahvalno američkim snagama za zaštitu života i sloboda na Kosovu, a kako je naveo, ta zaštita je prisutna i danas kada snage Kfora pomažu kosovskim institucijama da održe mir.

- Na Dan sećanja odajemo počast һrabrima koji su žrtvovali svoje živote za odbranu slobode. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mi na Kosovu smo večno zaһvalni za zaštitu našiһ života i sloboda koje su nam dale američke snage. Ova zaštita je prisutna i danas kada snage Kfora pomažu našim institucijama da održe mir - napisao je Kurti na Tviteru.

On Memorial Day we honor the brave who have sacrificed their lives to defend freedom. We in 🇽🇰 are eternally grateful for the protection of our lives & freedoms that U.S. forces have given us. This protection is present today when KFOR forces help our institutions maintain peace.

— Albin Kurti (@albinkurti) May 29, 2023

Dan sećanja se u Americi obeležava odavanjem počasti onima koji su izgubili živote dok su služili u Oružanim snagama SAD.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Americi se održava dan sećanja na vojnike, u Zvečanu Arsenijević nudio slatkiše pripadnicma KFOR

Izvor: Danas, 29.Maj.2023

U Sjedinjenim Američkim Državama danas se obeležava državni praznik Dan sećanja, kojim se odaje pošta Amerikancima stradalim u ratovima tokom celokupne američke istorije. Ovaj dan se obeležava i u Prištini, i to u jeku rasplamsale krize na Severu Kosova, gde su se po prvi put, posle više godina...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.