Ubijena tri lidera »Islamske države«

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2014, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijena tri lidera »Islamske države«

VAŠINGTON - U vazdušnim napadima na položaje "Islamske države" u Iraku poginula su trojica vođa ove grupe, rekao je šef američkog združenog štaba general Martin Dempsi.

Dempsi je za list "Vol strit džurnal" rekao je da su komandanti ubijeni u posljednjih nekoliko sedmica.

On je dodao da su ciljevi napada, u kojima su lideri "Islamske države" ubijeni, bili sprečavanje grupe da sama organizuje napade, prekid puteva snabdijevanja boraca i finansiranja.

"Napadi su poremetili njihove planove, te komandu i kontrolu", rekao je Dempsi.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dempsi: Ubijena tri lidera Islamske države

Izvor: Blic, 19.Dec.2014, 00:21

U vazdušnim napadima na položaje Islamske države u Iraku poginula su trojica vođa ove grupe, izjavio je šef američkog združenog štaba general Martin Dempsi...On je rekao je da su komandanti ubijeni u poslednjih nekoliko sedmica...Dempsi je naveo da su ciljevi napada, u kojima su lideri Islamske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.