U vazdušnim udarima ubijena 3 vodeća zapovjednika Islamske države

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2014, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U vazdušnim udarima ubijena 3 vodeća zapovjednika Islamske države

WAŠINGTON - U vazdušnim udarima pod američkim vođstvom protiv Islamske države u Iraku ubijena su trojica vodećih zapovjednika militantne grupe, izjavio je načelnik Združenog štaba američke vojske za Wall Street Journal u četvrtak.

U intervjuu za novine, američki general Martin Dempsej izjavio je da su visoki zapovjednici ubijeni u posljednjim sedmicama u okviru proširenih napora partnerskih zemalja u borbi protiv militanata.

Sjedinjene Države pokrenule su u posljednjim mjesecima kampanju vazdušnih udara po položajima ekstremističke grupe u Siriji i u Iraku.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ubijena tri lidera »Islamske države«

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2014

VAŠINGTON - U vazdušnim napadima na položaje "Islamske države" u Iraku poginula su trojica vođa ove grupe, rekao je šef američkog združenog štaba general Martin Dempsi...Dempsi je za list "Vol strit džurnal" rekao je da su komandanti ubijeni u posljednjih nekoliko sedmica...On je dodao da su...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.