Trampu preti sud zbog poljupca bez pristanka

Izvor: RTS, 25.Feb.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trampu preti sud zbog "poljupca bez pristanka"

Žena koja je radila u predsedničkoj kampanji Donalda Trampa 2016. godine odlučila je da tuži predsednika SAD tvrdeći da ju je poljubio bez njenog pristanka.
U intervjuu koji je dala za Vašington post, kao i u tužbi, Alva Džonson rekla je da ju je Donald Tramp uhvatio za ruku i krenuo da je poljubi u usta dok je izlazio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz vozila na političkom mitingu u Tampi, na Floridi, u augustu 2016. godine.

Kako kaže, ona je okrenula glavu, tako da ju je Tramp poljubio u ćošak usne, što je nazvala "vrlo jezivim i nepriličnim".
"Osetila sam se napastvovanom jer nisam to ni očekivala ni želela", rekla je Alva Džonson i dodala da "još vidi njegove usne kako se približavaju njenom licu".
Istog dana ispričala je svom dečku, majci i očuhu šta se desilo, što je sve troje potvrdilo za Vašington post, a nekoliko meseci kasnije obratila se i advokatu.
Advokat je slučaj nazvao "verodostojnim", ali ga nije prihvatio iz, kako se navodi, poslovnih razloga.
Optužbe su demantovane iz Bele kuće, a sekretarka za štampu Sara Sanders odbacila je navode kao "apsurdne".
"To se nikada nije desilo i direktno je opovrgnuto izjavama mnogih veoma verodostojnih očevidaca", izjavila je Sara Sanders.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Žena tuži Trampa zbog poljupca bez pristanka

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2019

VAŠINGTON - Žena koja je radila u predsjedničkoj kampanji Donalda Trampa 2016. godine odlučila je da tuži predsjednika SAD tvrdeći da ju je poljubio bez njenog pristanka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.