Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2016, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp ipak podržao Rajana i Mekejna

VAŠINGTON - Republikanski predsjednički kandidat Donald Tramp, koji je zavađen sa nekim od najuticajnijih republikanaca, ipak je danas dao podršku za reizbor lidera Predstavničkog doma Pola Rajana i senatora iz Arizone Džona Mekejna, izjavljujući da im je potrebno jedinstvo da bi pobijedili na novembarskim izborima.

"Potreban mi je republikanski Senat i republikanski Predstavnički dom da bi se sprovele sve promjene koje moramo učiniti", rekao je Tramp na skupu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u Grin Beju u državi Viskonsin, iz koje potiče Rajan.

"Nećemo se uvijek slagati, ali naša su neslaganja prijateljska", dodao je Tramp, prenosi AP.

On je ranije izjavljivao da još nije spreman podržati dvojicu kongresmena koji su mu upućivali kritike i oklijevali da podrže njegovu predsjedničku kandidaturu.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Donald Tramp

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.