Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2016, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp crncima: Glasajte za mene

VAŠINGTON - Republikanski predsjednički kandidat Donald Tramp ponovo se u petak direktno obratio afro-američkim biračima i pozvao ih da dignu ruke od demokrata i njemu daju šansu.

"Tražim glas svakog Afro-američkog građanina ove zemlje koji želi da doživi bolju budućnost", izjavio je Tramp na mitingu u Dajmondejlu, u državi Mičigen, prenosi AP.

"Šta imate da izgubite isprobavajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nešto novo, kao što je - Tramp?", rekao je on i crncima poručio:

"Živite u siromaštvu, vaše škole nisu dobre, nemate posla, 58 odsto vaših mladih je nezaposleno - šta dođavola imate da izgubite?"

Tramp je takođe iznio i jedno smjelo predviđanje: "Na kraju četvorogodišnjeg mandata, garantujem vam da ću imati 95 odsto afro-američkih glasova. Obećavam!"

On je, takođe, ponovo optužio demokratskog kandiata Hilari Klinton za "netrpeljivost", rekavši da ona na crnce gleda "samo kao na glasove, a ne na ljudska bića koja zalužuju bolju budućnost".

AP navodi da većina anketa pokazuje da među crnim biračima Tramp značajno zaostaje za Klintonovom.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.