Tramp: Ilegalni imigranti bolje tretirani od veterana

Izvor: B92, 30.Maj.2016, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Ilegalni imigranti bolje tretirani od veterana

Vašington -- Najverovatniji predsednički kandidat republikanaca na izborima u SAD Donald Tramp kaže da ilegalni imigranti u Americi imaju bolji tretman od vojnih veterana.

"Nećemo dozvoliti da se to više događa", poručio je Tramp na mitingu motociklista u Vašingtonu, preneo je BBC.

U pitanju je karavan motociklista, poznat kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kotrljajuca grmljavina, koji prolazi kroz Vašington u okviru godišnjeg odavanja pošte ratnim zarobljenicima i Amerikancima nestalim u ratnim akcijama.

Stotine hiljada motociklista prolaze od Pentagona do Memorijala Vijetnamskim veteranima u okviru skupa koji zovu Vožnja za slobodu.

Mnogi od ovih motociklista veruju da je Donald Tramp drugačiji od profesionalnih političara koje optužuju za degradirenje vojske i ignorisanje veterana, naveo je "Glas Amerike".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Ileglani imigranti bolje tretirani od veterana

Izvor: Blic, 30.Maj.2016

Najverovatniji predsednički kandidat republikanaca na izborima u SAD Donald Tramp izjavio je danas da ilegalni imigranti u Americi često imaju bolji tretman od vojnih veterana...- Nećemo dozvoliti da se to više događa - poručio je Tramp na mitingu motorciklista u Vašingtonu, preneo je BBC...U...

Nastavak na Blic...

Tramp: Ilegalni imigranti bolje tretirani od veterana

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Maj.2016

Najverovatniji predsjednički kandidat republikanaca na izborima u SAD Donald Tramp kaže da ilegalni imigranti u Americi imaju bolji tretman od vojnih veterana. "Nećemo dozvoliti da se to više događa", poručio je Tramp na mitingu motociklista u Vašingtonu, prenosi BBC. U pitanju je karavan motociklista,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.