“Teslina” aplikacija “zabagovala”, vozači nisu mogli da otključaju vozila

Izvor: Capital.ba, 21.Nov.2021, 16:40

“Teslina” aplikacija “zabagovala”, vozači nisu mogli da otključaju vozila

VAŠINGTON – Vozači “Tesle” nisu mogli da otključaju svoje automobile nakon što je aplikacija te kompanije prestala da radi. Foto: Beta/AP Stotine vlasnika Teslinih vozila žalilo se na društvenim mrežama deleći poruke o grešci koje im je izbacivala mobilna aplikacija zadužena za otključavanje vozila. Direktor kompanije Ilon Mask lično je odgovorio na žalbu jednog vozača iz Južne Koreje da provjeravaju šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << se desilo, a malo kasnije napisao na Tviteru da će aplikacija vrlo brzo ponvo proraditi. Teslinu aplikaciju koriste vozači da otključaju i upale svoje automobile. “Izvinjavamo se, preduzećemo mjere da se ovako nešto više ne desi”, rekao je Mask. Problem je prvo prijavio specijalizovani portal za električna vozila Elektrek, koji je počeo da dobija veliki broj izvještaja vlasnika Tesle iz SAD i Kanade, a onda i Evrope i Azije. RTS Чланак “Teslina” aplikacija “zabagovala”, vozači nisu mogli da otključaju vozila се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aplikacija Tesle prestala da radi, vozači nisu mogli da uđu u svoja kola

Izvor: AutoBlog, 21.Nov.2021

Vozači „Tesle“ nisu mogli da otključaju svoje automobile nakon što je aplikacija te kompanije prestala da radi, piše RTS. Stotine vlasnika „Teslinih“ vozila žalilo se na društvenim mrežama deleći poruke o grešci koje im je izbacivala mobilna aplikacija zadužena za otključavanje vozila. Direktor...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.