Izvor: Blic, 25.Jun.2023, 08:27

TAJNI PAKT ZA RUŠENJE KURTIJA Šta se krije iza poziva kompletnoj prištinskoj opoziciji u Vašington: Ključno pitanje je, čak i da HOĆE, da li Zapad MOŽE da ga smeni?

Da li prištinskom premijeru Aljbinu Kurtiju zaista niko (čitaj: Zapad) ništa ne može ili je u pitanju ipak samo politička fatamorgana? Da li je moguće da u najkriznijoj tački Evrope (ne računajući Ukrajinu), jedan lider svojim neodgovornim, samovoljnim potezima kontinuirano ugrožava mir i stabilnost, a da za to ne snosi nikakve iole ozbiljne posledice. Odgovor bismo mogli da dobijemo već za nekoliko dana jer, prema informacijama koje stižu sa Kosova, kuva se nešto što bi moglo da ugrozi Kurtijev ostanak na vlasti.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.