Svetlana UBILA ĆERKU, iz osvete bivšem mužu! Mlađi sin prisustvovao SVEMU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2018, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetlana UBILA ĆERKU, iz osvete bivšem mužu! Mlađi sin prisustvovao SVEMU! (VIDEO)

Svetlana Laurel (52) ubila je ćerku Natali (14) iz osvete prema bivšem mužu u gradu Rentonu u američkoj državi Vašington

Laurel se pojavila u kući bivšeg muža, u koju ju je pustio njen sin (12) koji je u tom momentu bio sam.

Ona je dečaka odvela u sobu gde ga je vezala i stavila mu čarapu u usta. Zapretila mu je pištoljem da ne vrišti, a sve vreme mu je govorila kako joj je njegov otac uništio život.

Kada su se Natali i njen otac Majk >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vratili kući, Svetlana je tizerom onesposobila, a potom vezala bivšeg muža. Navodno je "izvukla pištolj" i rekla Majku da "će pucati u njega jer joj je uništio život". Natali je navodno otišla na sprat u svoju spavaću sobu i pozvala policiju.

Tada je majka dotrčala i upucala je. Operater na broj 911 je mogao samo da sluša horor koji se u tom trenutku odvijao. U međuvremenu, dečak je uspeo da se odveže i popne u sobu gde je zatekao stravičan prizor.  Policija je ubrzo stigla i uhapsila Laurel. Odbijena joj je kaucija, a pored ubistva, teretiće se i za kidnapovanje i zarobljavanje.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.