Izvor: JUGpress.com, 15.Nov.2020, 10:28

Sukobi Trampovih pristalica i protivnika, 20 uhapšenih

VAŠINGTON

Uhapšeno je 20 osoba, a prijavljen je najmanje jedan incident sa ubadanjem tokom sukoba pristalica Donalda Trampa sa protivnicima tokom protesta u Vašingtonu.

Prema pisanju Vašington posta, jedna osoba je ubodena u tuči između dve velike grupe.

Dva policajca su povređena, a oglasilo se i nekoliko protivpožarnih alarma tokom protesta.

Posle sukoba, Tramp >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je zahtevao od policije da radi svoj posao i nazvao je levičarsku grupu Antifa “ološem”.

Pre sukoba, hiljade demonstranata je marširalo u blizini Bele kuće odakle su se uputili ka zgradi Vrhovnog suda.

Postojala je zabrinutost da bi moglo doći do sukoba jer su se u blizini okupljali i protivnici Donalda Trampa koji se okupljaju još od protesta “Crni životi su važni”.

O sukobima je svedočio i reporter Skaj njuza. Izvestio je da policija potiskuje pripadnike Antife sa trga u blitini Bele kuće.

Izvor: SKAJ NJUZ-RTS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

ŽESTOK SUKOB U VAŠINGTONU Tuku se Trampove i Bajdenove pristalice, jedna osoba IZBODENA NOŽEM, najmanje 20 uhapšenih (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 15.Nov.2020

Tokom današnjih sukoba Trampovih i Bajdenovih pristalica u Vašingtonu, policija je uhapsila najmanje 20 lica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.