Srušio se helikopter u Crveno more

Izvor: Blic, 22.Sep.2013, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se helikopter u Crveno more

Helikopter američke ratne mornarice srušio se danas u Crveno more, a za sada nije poznata sudbina petočlane posade, saopšteno je u komandi Ratne mornarice u Vašingtonu.

U saopštenju se navodi da uzrok pada helikoptera MH - 605 "najthouk" nije bila neprijateljska vatra, a istragom će biti utvrđeno šta se desilo.

Sa nosača aviona Nimic u potragu za evetualno preživelim članovima posade poleteo je jedan izviđački avion, a širi prostor oko mesta udesa pretražuje i više manjih brodova američke mornarice, prenosi dpa.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao helikopter SAD u Crveno more

Izvor: B92, 23.Sep.2013, 01:40

Vašington -- Helikopter američke ratne mornarice srušio se u Crveno more, a za sada nije poznata sudbina petočlane posade, rečeno je u komandi Ratne mornarice u Vašingtonu...U saopštenju se navodi da uzrok pada helikoptera MH - 605 "najthouk" nije bila neprijateljska vatra, a istragom će biti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.