Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Okt.2021, 10:42

SAD se oštro protive novom širenju jevrejskih naselja na Zapadnoj obali

Sjedinjene Američke Države izrazile su oštro protivljenje planovima Izraela da izgradi hiljade stambenih jedinica na okupiranoj Zapadnoj obali, ocenivši da su ti potezi suprotni naporima da se smanji napetost i da nanose štetu izgledima za rešenje sukoba po modelu dve države za šta se zalaže Vašington.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SAD se oštro protive novom širenju jevrejskih naselja na Zapadnoj obali (VIDEO)

Izvor: Beta, 27.Okt.2021

Sjedinjene Američke Države izrazile su oštro protivljenje planovima Izraela da izgradi hiljade stambenih jedinica na okupiranoj Zapadnoj obali, ocenivši da su ti potezi suprotni naporima da se smanji napetost i da nanose štetu izgledima za rešenje sukoba po modelu dve države za šta se zalaže...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.