Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2020, 07:37

Redskinsi zbog pritisaka poslije skoro 90 godina mijenjaju ime

Poznati vašingtonski tim američke ragbi NFL lige više neće imati nadimak "Redskins" (crvenokošci), koji je nosio gotovo 90 godina, nakon što je uprava kluba saopštila da će, poslije pritiska nekih od najvecih sponzora, povući to ime i logo na kojem se nalazi profil američkog Indijanca.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Vašington Redskinsi posle 90 godina menjaju ime

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2020

Poznati vašingtonski tim američke ragbi NFL lige više neće imati nadimak "Redskins" (crvenokošci), koji je nosio gotovo 90 godina, nakon što je uprava kluba saopštila da će, posle pritiska nekih od najvećih sponzora, povući to ime i logo na kojem se nalazi profil američkog Indijanca...Nije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.