Puškov: Istražiti ko unutar Finske seje strah od Rusije

Izvor: Vostok.rs, 22.Mar.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puškov: Istražiti ko unutar Finske seje strah od Rusije

Ruski senator Aleksej Puškov izjavio je da će istražiti ko unutar Finske seje strah od Rusije.

On je to rekao na sastanku sa šefom Odbrambenog komiteta Parlamenta Finske Ilkeom Kanervom.

Prethodno je saopšteno da su šefovi ministarstava odbrane SAD i Finske Džejms Metis i Jusi Niniste razgovarali u Vašingtonu, a da je glavna tema bila „ruska agresija“.

Pored toga, dvojica ministara razgovarali su i o odnosima Finske i NATO-a, kao i o bilateralnoj saradnji u oblasti bezbednosti.

Podsetimo, Finska nije članica Alijanse.

Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da vidimo ko to u Finskoj seje strah od Rusije

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2017

Ruski senator Aleksej Puškov izjavio je da će istražiti ko unutar Finske seje strah od Rusije...On je to rekao na sastanku sa šefom Odbrambenog komiteta Parlamenta Finske Ilkeom Kanervom...Prethodno je saopšteno da su šefovi ministarstava odbrane SAD i Finske Džejms Metis i Jusi Niniste razgovarali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ministri odbrane SAD i Finske razmotili „rusku agresiju"

Izvor: RuskaRec.ru, 22.Mar.2017

Ministar odbrane SAD Džejms Matis sastao se danas u Pentagonu sa svojim finskim kolegom Jusijem Ninisteom. Strane su tokom pregovora razmotrile niz pitanja, među kojima su i „ruska agresija", odnosi Helsinkija i NATO-a, kao i bilateralna saradnja u oblasti bezbednosti, saopšteno je na sajtu američkog...

Nastavak na RuskaRec.ru...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.