Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava na univerzitetu u Ohaju, ubijen jedan osumjičeni (FOTO)

VAŠINGTON - Državni univerzitet u Ohaju je zatvoren zbog izvještaja da je u kampusu pucnjava, javili su danas američki mediji koji navode da je sedam osoba povrijeđeno.

Na univerzitet su odmah pristigli policajci i ambulantna vozila.

Pojedini mediji navode da ima i ubijenih, ali zvaničnog saopštenja zasad nema.

U univerzitetu je objavljena uzbuna. "Bježite, sakrite se, borite se" - >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << to je standardna poruka upozorenja kada je u pitanju pucnjava, objašnjava CBS.

Ona znači da se građani sklone i evakuišu, ako je moguće, sakriju ili, da se bore, odnosno pokušaju da savladaju napadača ako im je život u neposrednoj opasnosti.

Kako prenosi CNN, na ljude se apeluje da se sklone i izbjegavaju oblast univerziteta.

Active shooter at Ohio State. My son just sent me this picture. Run or fight. Never hide. Don't give a shooter the advantage. #Survive pic.twitter.com/Y9LhlgxalB

pic.twitter.com/cW1edgdMWf

Active shooter alert on campus. Stay indoors, stay safe, text your friends. pic.twitter.com/He5gdPO3J7

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pucnjava na univerzitetu u Ohaju, devetoro povređeno

Izvor: RTS, 28.Nov.2016

Najmanje devet osoba je povređeno u pucnjavi u državnom univerzitetu u Ohaju, saopštili su zvaničnici. Ubijen osumnjičeni za napad. . Policija je saopštila da je ubila najmanje jednog osumnjičenog za pucnjavu u državnom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.