Potpredsednik Srpske liste u poseti SAD-u

Izvor: Beta, 22.Okt.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpredsednik Srpske liste u poseti SAD-u

Srpska lista je saopštila da njen potredsednik Dalibor Jevtić danas počinje višednevnu posetu Vašingtonu gde će imati sastanke s američkim zvaničnicima.Jevtić će u Vašingtonu najpre danas razgovarati s direktorom Stejt Departmenta za Južnu i Srednju Evropu Dejvidom Kostelančikom.On će se tokom posete u Kongresu SAD sastati s kongresmenima Ronom Džonsonom i Stivom Stajversonom.U Beloj kući Jevtić će se u petak, 25. oktobra, sastati i sa Džonom Eratom iz Nacionalnog saveta za bezbednost i direktorom za evropske poslove.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dalibor Jevtić u poseti Vašingtonu

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2019

Dalibor Jevtić, potpredsednik Srpske liste započeo je višednevnu posetu Vašingtonu tokom kojom će se imati niz sastanaka sa američkim zvaničnicima Dalibor Jevtić, potpredsednik Srpske liste započeo je danas višednevnu posetu Vašingtonu tokom kojom će se imati niz sastanaka...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.