Potpredsednik Srpske liste u Vašingtonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2019, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpredsednik Srpske liste u Vašingtonu

Potredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić započinje višednevnu posetu Vašingtonu tokom kojom će se imati niz sastanaka sa američkim zvaničnicima.

Jevtić će u Vašingtonu najpre razgovarati sa direktorom Stejt Departmenta za južnu i centralnu Evropu Dejvidom Kostelančikom, a zatim će imati susrete sa kongresmenima Ronom Džonsonom i Stivom Stajversonom.

U Beloj kući Jevtić će se u petak 25. oktobra sastati sa Džonom Eratom iz Nacionalnog saveta za bezbednost Bele kuće i direktorom za evropske poslove.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Potpredsednik Srpske liste u poseti SAD-u

Izvor: B92, 22.Okt.2019

Srpska lista je saopštila da njen potredsednik Dalibor Jevtić počinje višednevnu posetu Vašingtonu gde će imati sastanke s američkim zvaničnicima...Jevtić će u Vašingtonu najpre razgovarati s direktorom Stejt Departmenta za Južnu i Srednju Evropu Dejvidom Kostelančikom...On će se tokom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.