Pompeo: Malo verovatno da će se odnos prema Rusiji promeniti zbog nekih izmena u ruskoj vladi

Izvor: Vostok.rs, 18.Jan.2020, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pompeo: Malo verovatno da će se odnos prema Rusiji promeniti zbog nekih izmena u ruskoj vladi

Izmene u ruskoj Vladi verovatno neće dovesti do promena tih akcija koje preduzima Vašington protiv Moskve, izjavio je državni sekretar SAD Majk Pompeo u intervjuu novinaru Toniju Kacu.
„Treba da ocenimo koja se igra tu igra“, rekao je šef američke diplomatije. „Malo je verovatno da će se naš odnos prema Rusiji promeniti zbog nekih izmena u ruskoj Vladi“, konstatovao je Pompeo. Prema njegovom mišljenju, političke promene u Rusiji izgledaju kao „pokušaj Putina da održi stalnu kontrolu nad Rusijom i nakon 2024. godine". „Izgleda da je to pokušaj Vladimira Putina da obezbedi potpunu kontrolu i nakon isticanja njegovog mandata 2024. godine. Vreme će tačno pokazati šta znače te promene“, istakao je on.  

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.