Ovo je najgore čuvana tajna Vašingtona: Pretvara se u zver

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 07:02

Ovo je najgore čuvana tajna Vašingtona: Pretvara se u zver

Od senilnog starca sklonog gafovima, američki predsednik Džozef Bajden se, kako tvrde njegovi saradnici, kada se kamere ugase, pretvara u zver.

Kako se navodi, on tada verbalno zlostavlja zaposlene.

Gubi živce, psuje i histeriše toliko da njegovi podređeni samo gledaju da mu se sklone s očiju, ili ako baš moraju da se suoče s njim povedu i nekog kolegu "radi zaštite", piše Raša tudej Balkan.

"Bože, je*o te, kako, j*bo te, zar ovo ne znaš?!", "Nemoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je*eno sr*ti!" ili "Gubi se odavde!" samo su neke od psovki kojih su se, sudeći po izveštaju "Aksiosa" naslušali ljudi koji su Bajdenu morali da polažu račune.

"Jedna od najgore čuvanih tajni Vašingtona je da Džo Bajden ima kratak fitilj. Prema Aleksu Tompsonu , koji piše knjigu o predsedniku, on iza zatvorenih vrata, ima tako nezgodnu narav da neki pomoćnici pokušavaju da izbegnu da se sastanu nasamo s njim. Predsednik viče i psuje osoblje, a povremeno ima preteći i ponižavajući ton", prenosi "Independentov" komentator Džon Rentul uz tekstu pod nazivom "On je gnevni, a ne pospani Džo - ne dajte da vas zavara Bajdenov imidž finog momka".

I autor knjige "Borba njegovog života: U Bajdenovoj Beloj kući", Kris Vipl, otkrio je da je bivša Bajdenova sekretarka za štampu Džen Psaki svojevremeno rekla da će znati da predsednik ima poverenja u nju, kada se prvi put izviče. A na to uopšte nije morala dugo da čeka.

Da je Bajden tanak sa živcima i sklon podsmevanju ljudi, otkrilo se i kada je pre nekoliko dana jednom novinaru sarkastično "spustio" umesto da mu odgovori na pitanje “koliko brzo posle rata“ želi da se Ukrajina pridruži NATO-u .

"Sat i 20 minuta", rekao je američki predsednik, komentarišući ironično kako novinar postavlja "pronicljiva pitanja".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.