Obama kao kapetan Sketino

Izvor: Glas javnosti, 30.Jan.2012, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama kao kapetan Sketino

VAŠINGTON - Predsednik američke Republikanske partije Rajns (na slici) Prejbus uporedio je predsednika Baraka Obamu s kapetanom nasukanog kruzera "Kosta Konkordija" Frančeskom Sketinom, koji je pre putnika napustio brod pošto se on nasukao kod italijanskog ostrva Điljo.

Komentarišući polemiku između republikanskih kandidata za predsedničke izbore sledećeg novembra, Prejbus je televiziji Si-Bi-Es (CBS) rekao da će pažnja javnosti od sada sve više biti usmerena ka Obami.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
"Za nekoliko meseci sve će (izbori u okviru Republikanske partije) biti istorija, i mi ćemo pričati o našem malom kapetanu Sketinu, onom koji je pobegao sa svog broda u Italiji. To je isto kao što naš predsednik beži i ne radi svoj posao nego ide po zemlji, kako bi vodio kampanju", rekao je Prejbus.

Svetski mediji posvetili su dosta pažnje kapetanu Sketinu pošto je on pre dve nedelje napustio luksuzni brod "Kosta Konkordija" pre ostalih putnika, pošto se krstarica nasukala kod ostrva Điljo. Tada je poginulo 17 ljudi, dok se 15 još vode kao nestali.

Demokratska partija Barka Obame ocenila je da je Prejbusova izjava "sramotna".

Ha ha Mogu samo da ga mrze. Koliko Amerika ona ljudska zeli Obamu ogleda se u 200Miliona$ koliko du donacije za njegovu novu kampanju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.