OBrajan: Razgovori u Vašingtonu podstrek za postizanje mira kroz ekonomsku saradnju Srbije i Kosova

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Sep.2020, 20:40

O'Brajan: Razgovori u Vašingtonu podstrek za postizanje mira kroz ekonomsku saradnju Srbije i Kosova

Savetnik za nacionalnu bezbednost SAD Robert O'Brajan (O'Brien) izjavio je da će sutrašnji "važni pregovori" Beograda i Prištine u Vašingtonu biti podstrek za postizanje mira kroz ekonomsku saradnju.

"Ovi važni pregovori će podstaknuti mir kroz ekonomsku saradnju. Posvećenost oba lidera dijalogu koristiće Srbiji i Kosovu", rekao je O'Brajan, navodi se na Tviter nalogu Saveta za nacionalnu bezbednost SAD.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
U Beloj kući sutra počinje dvodnevni sastanak delegacija Srbije i Kosova u sklopu nastavka dijaloga Beograda i Prištine.

Domaćini skupa su O'Brajan i specijalni izaslanik pregovore Kosova i Srbije Ričard Grenel (Richard Grenell), dok će srpsku delegaciju predvoditi predsednik Aleksandar Vučić a kosovsku premijer Avdulah Hoti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.