Nisu više toliko moćni, zar ne? Ko je ostao u reprezentaciji Sjedinjenih Američkih Država pred Mundobasket?

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu više toliko moćni, zar ne? Ko je ostao u reprezentaciji Sjedinjenih Američkih Država pred Mundobasket?

Ipak, i dalje su glavni favoriti.

Nakon otkaza dvojice možda i najboljih košarkaša, Džejmsa Hardena i Entonija Dejvisa, Sjedinjene Američke Države su ostale sa samo 18 košarkaša u svom sastavu.

Veliki hendikep će biti za selekciju koju predvodi Greg Popovič neigranje Hardena i Dejvisa, ali i dalje će biti prvi favoriti za osvajanje titule na Mundobasketu.

Ipak, rekli bismo da nisu nedodirljivi.

Evo i preostalih 18 igrača na koje računa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Greg Popovič.

Plejmejkeri i bekovi: Bredli Bil (Vašington), Erik Gordon (Hjuston), Demijan Lilard (Portland), Kajl Lauri (Toronto), Si-Džej Mekalum (Portland), Donovan Mičel (Juta), Kemba Voker (Šarlot).

Krila i krilni centri: Harison Barns (Sakramento), Tobi Heris (Filadelfija), Kajl Kuzma (Lejkersi), Kevin Lav (Klivlend), Kris Midlton (Milvoki), Pol Milsap (Denver), Džejson Tejtum (Boston), Pi-Džej Taker (Hjuston).

Centri: Andre Dramond (Detroit), Bruk Lopez (Milvoki), Majls Tarner (Indijana).

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Verujemo: Ameri bez 2 superstara, nije to više DRIM-TIM

Izvor: Mondo, 20.Jul.2019

Posle "Brade" i "Obrve", otkazao i Erik Gordon koji je bio tek jedan od petorice košarkaša sa iskustvom osvajanja medalja sa Amerikancima. Ne deluju više toliko neustrašivo, zar ne?..Burno leto u NBA ligi, tokom kog smo videli mnogo "potpisa" i trejdova, povuklo je sa sobom i odluke pojedinih igrača...

Nastavak na Mondo...

Pljušte otkazi kod Amera: Mekolum i Gordon neće na Mundobasket

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2019

Jasno je da će reprezentacija SAD biti prvi favorit za zlato na Mundobasketu u kojem god sastavu da dođe, ali taj sastav polako gubi na snazi. U odnosu na prvobitni, koji je ocenjen kao zaista Tim snova, usledila su već četiri otkaza. Posle Džejmsa Hardena i Entonija Dejvisa, još dvojica igrača...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.