Osipa se tim snova  još dva odustajanja

Izvor: B92, 20.Jul.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osipa se "tim snova" " još dva odustajanja

Bekovi Hjustona i Portlanda Erik Gordon i Si Džej Mekalum objavili su da neće nastupati za tim Sjedinjenih Američkih Država na predstojećem Mundobasketu u Kini.

Nastavlja se "trend" odustajanja od igranja za reprezentaciju Amerike na prvenstvu sveta, pošto su takvu odluku doneli Si Džej Mekalum i Erik Gordon, preneli su američki mediji.

Tako su se Gordon i Mekalum pridružili NBA zvezdama Džejmsu Hardenu i Entoniju Dejvisu koji su nešto ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << doneli istu takvu odluku.

Svi pomenuti košarkaši su kao razlog za odustajanje naveli identičan razlog – spremanje za napore u narednoj NBA sezoni, pošto su lične i timske ambicije izuzetno visoke.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.