Nismo protiv sporazuma, ali imamo primedbi na tačku 10

Izvor: B92, 14.Sep.2020, 22:48

"Nismo protiv sporazuma, ali imamo primedbi na tačku 10"

Šef poslaničke grupe Alijanse za budućnost Kosova Daut Haradinaj izjavio je večeras da ta stanka nije protiv sporazuma iz Vašingtona.

Ali da ima primedbe na pregovore i tačku 10 (o priznavanju tzv. Kosova) koja je uklonjena iz sporazuma.

Haradinaj je na prištinskoj televiziji T7 istakao da sporazum nije iznenađenje.

"Sama izjava (američkog izaslanika Ričarda) Grenela o određenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljudima na Kosovu koji ne daju ideje, već samo kritikuju, pokazuje da je o ovom sporazumu već bilo reči. Naša delegacija dozvolila je uklanjanje tačke 10 o uzajamnom priznavanju", rekao je Haradinaj.

On je ocenio i da su odnosi unutar vladajuće koalicije u Prištini stabilni, prenelo je Kosovo onlajn.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"SPORAZUM NIJE IZNENAĐENJE" Daut Haradinaj: Nismo protiv, ali imamo primedbi

Izvor: Blic, 14.Sep.2020

Šef poslaničke grupe Alijanse za budućnost Kosova Daut Haradinaj izjavio je večeras da ta stanka nije protiv sporazuma iz Vašingtona, ali da ima primedbe na pregovore i tačku 10 (o priznavanju tzv. Kosova) koja je uklonjena iz sporazuma.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.