Izvor: Blic, 09.Feb.2023, 09:53

"NIKADA SRBIJI TO NEĆEMO DATI, RAZUMETE LI" Predsednik kosovske skupštine preti i Beograd i Vašingtonu: "ZSO može bez Kurtija, ali ne može bez premijera"

Predsednik kosovske skupštine Gljauk Konjufca je komentarišući izjavu američkog izaslanika za Zapadni Balkan Gabrijela Eskobara da će ZSO biti formirana sa ili bez premijera Kosova poručio da je to nemoguće i da će u tom slučaju zajedno sa građanima izaći na ulice, prenosi Ekonomija onlajn.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"SRBIJI TO NIKADA NEĆEMO DATI, TO JE NEMOGUĆE" Priština preti Beogradu, ali se plaši Vučića: On to neće prihvatiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023

Do ZSO, zasnovane na pregovorima Kosova i Srbije, nikada neće doći, jer predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne prihvata Zajednicu bez izvršnih ovlašćenja...Predsednik "kosovske skupštine" Gljauk Konjufca je komentarišući izjavu američkog izaslanika za Zapadni Balkan Gabrijela Eskobara da će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.