Izvor: Blic, 06.Jun.2020, 20:35

NAJMASOVNIJI PROTESTI U VAŠINGTONU Demonstranti se okupljaju ispred Bele kuće, komemoracija u rodom mestu stradalog Afroamerikanca: "FLOJD JE PROMENIO SVET"

Demonstracije protiv policijske brutalnosti zbog ubistva nenaoružanog Afroamerikanca Džordža Flojda nastavlju se širom Sjedinjenih Američkih Država, ali i van njenih granica. Vlasti očekuju da se tokom dana i večeri hiljade demonstranata okupe u Vašingtonu i procenjuju da bi to mogao da bude najveći protest ikada zabeležen u američkoj prestonici.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protesti u SAD i dalje traju, demonstranti iz svih krajeva stigli u Vašington

Izvor: RTS, 06.Jun.2020

Demonstranti pristigli iz svih krajeva SAD slili su se u centralne ulice Vašingtona. Protesti i u ostalim gradovima u SAD. . Dvanaestog dana demonstracija hiljade ljudi se okupilo u blizini Bele kuće kako bi protestvovalo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.