Muškarac povređen na uglu Palmotićeve i Džordža Vašingtona

Izvor: Kurir, 08.Nov.2014, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac povređen na uglu Palmotićeve i Džordža Vašingtona

Teška noć za srčane bolesnike, astmatičare i psihijatrijske slučajeve

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu se dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je povređena muška osoba, kojoj je pomoć ukazana u Urgentnom centru, a u poslednja 24 sata Hitna pomoć imala je veliki broj intervencija i za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari, ali i psihijatrijski slučajavi.

Portparol Hitne pomoći dr Nada Macura rekla je da je jedna muška osoba starosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << oko 40 godina povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros oko 04.30 sati dogodila na raskrsnici Palmotićeve ulice i Ulice Džordža Vašingtona. Sa povredama glave i grudnog koša odvezen je u Urgentni centar gde mu je ukazana dalja medicinska pomoć, dodala je Macura.

Lekari Hitne pomoći tokom noći intervenisali su 110 puta, od čega su 19 intervencija imali na javnom mestu, navela je ona.Tokom jučerašnjeg dana zabeležen je veliki broj intervencija lekara Hitne - 171, a u šest saobraćajnih nezgoda povređeno je sedam osoba.Za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari, ali i psihijatrijski bolesnici, navela je Macura.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.