Microsoft otkrio logo za Edge pretraživač

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 02.Maj.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft otkrio logo za Edge pretraživač

VAŠINGTON – Na BUILD 2015 konferenciji, Microsoft je objavio ime novog pretraživača, a on će se zvati Edge. Pretraživač je do sada bio poznat pod kodnim imenom Spartan, ali će se Microsoft držati E slova u nazivu, tako da će korisnici koji žele da kliknu na „e“ kako bi pokrenuli pretraživač znati šta da rade.

Novi pretraživač dolazi i uz novu ikonicu koju možete videti, a nju će Microsoft početi da koristi kada Windows 10 bude isporučen. Nova ikonica je >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << moderna interpretacija klasičnog plavog E logotipa koji se koristi u Windowsu već decenijama. Dovoljno je poznata korisnicima, a u isto vreme i dovoljno nadograđena da pokaže da je to novi pretraživač.

Izvor: www.benchmark.rs
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Project Spartan se sada zove Microsoft Edge

Izvor: ITsvet.com, 02.Maj.2015

Windows 10 stiže ovog leta sa mnoštvom novih karakteristika a jedna od najvećih je Project Spartan. Reč ej o novim pretraživaču koji poseduje potpuno novi engine pri čemu će cilj ovog pretraživača biti da potpuno izbaci Internet Explorer. Istina je da će IE ostati za stare operativne sisteme,...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.