Medvedev neće u Vašington

Izvor: B92, 26.Jul.2023, 21:11

Medvedev neće u Vašington

Danil Medvedev, treći teniser sveta neće igrati naredne nedelje na Siti openu u Vašingtonu.

Polufinalista Vimbldona je trebalo da letnju američku turneju započne na ovom turniru Serije ATP 500 ali je poslao poruku organizatorima da se ipak neće takmičiti.

Nije naveden zvaničan razlog za povlačenje, mada nema indicija da je ruski teniser na Vimbldonu zaradio neku povredu.

Medvedev računa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bi možda bilo najbolje da ne igra previše turnira pre US Opena na kom je trijumfovao pre dve godine.

Njegov naredni turnir trebalo bi da bude Masters u Torontu, a očekuje se da će se potom pojaviti i u Sinsinatiju.

Prošle godine Medvedev takođe nije igrao u Vašingtonu, izabrao je da igra manji turnir u Los Kabosu i to se ispostavilo kao dobra odluka s obzirom da je pobedio u finalu Kamerona Norija.

Povlačenje Medvedeva znači da će sada prvi nosilac biti deveti igrač sveta, Amerikanac Tejlor Fric, dok će mesto ruskog tenisera u žrebu zauzeti Josuke Vatanuki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.