Izvor: Blic, 24.Dec.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEGA REKONSTRUKCIJA Sređivanje četiri bulevara, dužine skoro tri kilometra u ŠEST FAZA

Rekonstrukcija najvažnijih ulica u Beogradu i plan realizacije ovih projekata nalazi se u ozbiljnom kašnjenju, a čitava 2018. godina protekla je bez većih rekonstrukcija. Nakon što je sa dve godine kašnjenja nedavno pokrenuta rekonstrukcija Karađorđeve ulice, nedavno je stigla još jedna dobra vest. Iako planiran još 2017. godine, konačno je raspisan i tender za jedan od najvećih planiranih projekata na obnovi gradske infrastrukture; rekonstrukciju ulica Kraljice Marije, 27. Marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana. Međunarodni tender za izvođača na ovom 20 miliona evra vrednom projektu trajaće do 11. februara 2019. godine, nakon čega će se pristupiti izboru najpovoljnije ponude. U najboljem slučaju početak radova može se očekivati do sredine naredne godine.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MEGA REKONSTRUKCIJA U 2019. Sređivanje četiri bulevara, dužine skoro tri kilometra u ŠEST FAZA

Izvor: Blic, 24.Dec.2018

Rekonstrukcija najvažnijih ulica u Beogradu i plan realizacije ovih projekata nalazi se u ozbiljnom kašnjenju, a čitava 2018. godina protekla je bez većih rekonstrukcija. Nakon što je sa dve godine kašnjenja nedavno pokrenuta rekonstrukcija Karađorđeve ulice, nedavno je stigla još jedna dobra...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.