Lov na Ruse

Izvor: B92, 25.Feb.2021, 08:35

Lov na Ruse

Vašington -- Ruska ambasada još nije pronašla način da oslobodi ruske državljane koji su uhapšeni u SAD, saopštio je ruski ambasador u Vašingtonu Anatolij Antonov.

Antonov je ocenio da je Amerika "raspisale poteru za Rusima."

"Postoje prioritetni slučajevi, kao što su to slučajevi Viktora Bouta, Romana Seleznjova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Bogdane Osipove. Nažalost, proces se odvija veoma teško, tako da ne možemo da nadjemo rešenje povodom ovog pitanja", rekao je Antonov u intervjuu za kanal Zvezda, a preneo Tass.

Antonov je ocenio su SAD "raspisale poteru" za ruskim državljanima. "Od 2008. godine, 53 Rusa su pritvorena u raznim državama i isporučeni su SAD", naveo je ruski doplomata.

Ranije u toku dana je portparolka ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova rekla da ruski MIP radi ubrzano na oslobadjanju Rusa zatvorenih u SAD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rusi uhapšeni u SAD još nisu oslobođeni, Antonov: Raspisali su poteru za našim građanima

Izvor: Blic, 25.Feb.2021

Ruska ambasada još nije pronašla način da oslobodi ruske državljane koji su uhapšeni u SAD, saopštio je ruski ambasador u Vašingtonu Anatolij Antonov i ocenio da je Amerika "raspisale poteru za Rusima."

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.