Laboratorijski test potvrdio: Pronađen kokain u Beloj kući

Izvor: B92, 05.Jul.2023, 18:36

Laboratorijski test potvrdio: Pronađen kokain u Beloj kući

Vašington -- Substanca koja je pronađena u nedelju uveče u Beloj kući je kokain, potvrdili su laboratorijski nalazi, prenosi "NBC news".

Supstanca je pronađena u nedelju uveče u maloj torbi sa rajsfešlusom u veoma prometnom delu Zapadnog krila Bele kuće i izazvala je kratku evakuaciju, saopštio je zvaničnik američke tajne službe.

Nejasno je koliko je torba bila u Beloj kući. Broj ljudi koji prolazi kroz to područje Bele kuće gde je pronađen kokain mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi da otežaju utvrđivanje ko je odgovoran za supstancu, rekao je izvor upoznat sa istragom za "NBC News".

Tajna služba vodi istragu, koja će uključivati pregled kamera i ulaznih dnevnika, rekao je izvor upoznat sa istragom.

Kokain su pronašli službenici tokom "rutinskih kontrola" u Beloj kući, rekao je zvaničnik Tajne službe.

Supstanca je ranije bila pozitivna na kokain na preliminarnom terenskom testu, a formalni laboratorijski test je potvrdio taj rezultat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se Bajden nakon skandala u Beloj kući: "Važno utvrditi kako je kokain dospeo tu"

Izvor: Blic, 05.Jul.2023

Predsednik SAD Džo Bajden je obavešten o istrazi o otkriću kokaina u Beloj kući i smatra da je "neverovatno važno" da Tajna služba utvrdi kako je ta supstanca dospela tamo, izjavila je danas portparolka Bele kuće Karin Žan Pjer.

Nastavak na Blic...

RT: Tramp tvrdi da Bajden i njegov sin koriste kokain

Izvor: Vostok.rs, 06.Jul.2023, 15:33

 . Bivši američki predsednik Donald Tramp optužio je predsednika Džoa Bajdena i njegovog sina zbog otkrića kokaina u Beloj kući, sugerišući da je možda pripadao njima. Prema američkim zvaničnicima, niko od Bajdenovih nije bio prisutan u vreme kada je zaliha pronađena.. U nedelju su...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.